Catedra de specialitate

 

La data de 14 iunie 2018 elevii grupei  21 la meseria „Confecționer articole de marochinărie”  au susținut examenul de calificare.

 


Lecție publică la disciplina: Bazele proiectării

           Pe data de 15.03.2018 în cadrul decadei la specialitate , profesoara de disciplini de specialitate Cozodaev Valentina a petrecut o oră publică la disciplina Bazele proiectării îmbrăcămintei, în grupa 100.

Aleia vestimentelor din materiale reciclabile

           La data de 14.03.2018 în cadrul decadei la specialitate a avut loc concursul: ”Aleia vestimentelor din materiale reciclabile”. Elevii anului II și III pe parcursul a două ore au confecționat din materiale reciclabile diferite produse. 

Expoziția „În prag de primăvară”

Confecționarea accesoriilor în vestimentație

        In incinta CEIU a avut loc concursul:Confecționarea accesoriilor în vestimentație. Responsabili Cojocaru Maria și Căciulă Liuba. Au paricipat elevii grupelor anului I, II, III și meserii.

Concurs: ”Confecționarea gulerului tip cămașă cu ștei croit separat” 

             La data de 05.03.2018 în cadrul decadei la specialitate a avut loc concursul cu tematica: ”Confecționarea gulerului tip cămașă cu ștei croit separat” între grupele anului II.

       Responsabili de concurs: Ceban Tamara; Braniște Vera.

Olimpiada la disciplinele de specialitate

             La data de 03.03.2018 în  Centrul de Excelență în Industria Ușoară s-a petrecut olimpiada la disciplinele de specialitate cu participarea elevilor anului I.

Activitate extracurriculară: «Confecţionarea bluzei»

           P e  data 03.03.2018 în Centrul de Excelenţă în Industria Uşoară a avut loc o activitate de orientare profesională cu elevii gimnaziului «Nicolae Costin» cu tematica  «Confecţionarea bluzei» .

            A doua etapă a activității organizată și dirijată cu mare măestrie de maistrul instructor Balan Tatiana , Gavriluta Nadejda si voluntarii grupei 211. Elevii cu mare interes au făcut cunoștință cu utilajul modern din atelierul de munca ,s-au antrenat, au confectionat bluza dirijati de voluntari. Multumiri tuturor pentru munca depusa.

Master-class cu tema«Confecționarea portochilarilor”  

          Pe data 02.03.2018 în incinta Centrului de Excelenta în Industria Ușoară sa desfășurat master-class cu tema «Confecționarea portochilarilor» Prezentat de maistru-instructor Țurcanu Mariana cu participarea elevilor din grupele 211, 331 și profesori.

Mărțișor 2018

            Firul alb e sănătate, iar cel roşu prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună.

            La 01 martie.03.2018 în cadrul Centrului de Excelență în Industria Ușoară s-a organizat expoziția mărțișoarelor, unde elevii au confecționat din diferite materiale mărțișoare cu mare drag.

Concursul felicitărilor

        În cadrul decadei la specialitate la 27.02.2018 în incinta Centrului de Excelență în Industria Ușoară a avut loc ” Concursul felicitărilor”, unde elevii anului I, II și III au confecționat prin diverse metode felicitări pentru ocazii speciale.

Lecție publică la Instruirea Practică

     La 15.11.2017, profesoara de desciplini de specialitate și maistru- instructor, Gușan Irina a petrecut în grupa 132 lecție publică la instruirea practică, cu Tema:”Realizarea cusăturilor mecanice marginale”. Elevii au rămași foarte mulțumiți de lecție, de metodele folosite în cadrul lecțiilor și atmosfera plăcută.

 

Membrii catedrei metodice la disciplinele de specialitate  anul de studii 2017 – 2018