Activitatea CEIU

Vizita de lucru a Consiliului Național al elevilor din instituțiile de învățământ                    profesional — tehnic la Centrul de Excelență în Industria Ușoară  de la data de 27.04.2018

În program:

  1. Prezentarea instituției de către directorul CEIU Alexandra Raețchi;

  2. Discuții privind respectarea drepturilor elevilor în CEIU;

  3. Prezentarea colecțiilor teatrului de modă ”Grația”;

  4. Întâlnire cu membrii Consiliului Elevilor din CEIU.

Astăzi, 23 aprilie 2018, Centrul de Excelenţă în Industria Uşoară a fost gazda unui eveniment: ,,Întrunirea reprezentanţilor Proiectului CONSEPT, LED, AED, finanţatorilor MEDICOR cu echipa managerială, cadrele didactice şi elevii CEIU». 

Scopul acestei întruniri a fost trecerea în revistă a succeselor, rezultatelor colaborării pe parcursul anilor 2014-2018:

1. Suportul material

2. Dezvoltarea organizaţională

3. Dezvoltarea personalului

4. Conţinuturi

5. Materiale didactice

6. Evaluare

7. Elaborarea materialelor digitale

8. Cursuri de formare continuă

O parte a întrunirii a fost vizita/excursia în atelierele de instruire practică a CEIU.

Compoziția Pascală în CEIU

     Cu lumânările aprinse și cu Dumnezeu în inimă Centrul de Excelență în Industria Ușoară îți trimite o rază de lumină sfântă ție și familiei tale!

    Cu ajunul sărbătorilor de Paști elevii Centrului de Excelență în Industria Ușoară au organizat expoziția pascală 2018.

     Fie ca lumina Domnului Iisus Hristos să îți lumineze calea , să te păzească de dușmani și trimită doar bucurii!

Concursul local în CEIU CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI

Conferința republicană a sindicatelor ”Sindcomservice”

            Elevii Centrului de Excelență în Industria Ușoară au venit cu felicitări de 01 martie- începutul primăverii.

              S-au bucurat de succes și aplauze furtunoase membrii teatrului de modă ”Grația”, care au demonstrat modele confecționate de elevi în atelierele școlii.

              Participanții conferinței au primit în dar și o mică compoziție literar- muzicală, pregătită tot de elevii instituției.

Organizator: Balan Tatiana

Training ”Ghidarea în carieră”

     La data de 26.02.2018 în incinta Centrului de Excelență în Industria Ușoară s-a desfășuart un training cu tematica: ”Ghidarea în carieră ”- cu participarea Consiliului  Municipal de tineret din Chișinău și Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

     

Pagini din istoria și viața elevilor din CEIU

 

Florile Dalbe

      Pe data de 18.12.2017 și 19.12.2017 , Centrul de Excelență în Industria Ușoară a desfăşurat Festivalul obiceiurilor de iarnă „Florile dalbe”, elevii anului întâi, doi și trei au prezentat  un repertoriu amplu și dinamic de obiceiuri şi tradiţii românești de iarnă.

 

Deschiderea a  două ateliere din cadrul CEIU

          Joi 7 decembrie 2017 au fost inaugurate 2 ateliere de instruire practică la Centrul de excelență în Industria ușoară. Atelierele au fost reparate capital și dotate cu mobilier, tehnică și utilaj tehnologic performant. 

         Prezent la eveniment, Silviu Gîncu, Șef Direcție Învățământ Profesional Tehnic la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a mulțumit pe această cale partenerilor proiectului și administrației Centrului de excelență pentru susținere și a apreciat rezultatele importante ale acestora pentru dezvoltarea învățământului profesional tehnic din Republica Moldova. Pius Frick, Director de Țară al Fundației  Servicii de dezvoltare din Liechtenstein, a apreciat rezultatele acestui proiect pentru beneficiul elevilor și a cadrelor didactice din cadrul Centrului de excelență în industria ușoară, oferind asigurări că și în continuare va susține dezvoltarea învățământul profesional tehnic din Republica Moldova.

   Adunare generală cu părinții

   La data de 24.11.17 în CEIU filiala 1, a avut loc ”Adunarea generală cu părinții”, pe lângă discuții despre reușita elevilor, părinții au avut parte de o surpriză din partea elevilor CEIU.

    Teatrul de modă ”Grație „ au prezentat colecțiile realizate de elevii CEIU.

În perioada 23-27 octombrie 2017 în incinta CEIU se va desfășura decada la matematică

         La 24 octombrie profesoara de matematică, Darii Zinaida a desfășurat o lecție publică în grupa 100. Lecția s-a desfășurat într-o atmosferă placută, unde s-au folosit diferite metode interactive.

 

Târgul ideilor de afaceri.

          La data de 19 octombrie 2017 în Centrul de Excelență în Industria Ușoară s-a organizat  ”Târgul de idei” unde grupele absolvente au dat dovadă de spirit de antreprenori adevărați.

         Am avut ca oaspeți: directoarea Centrului pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri, doamna Sofia Șuleanschi, directoarea Asociaţiei Femeilor de Afaceri din Bălţi, doamna Tatiana Puga, reprezentanta asociației LED, doamna Vartic Aurelia, care au venit pentru elevii CEIU cu un mesaj. Un alt oaspete a fost absolventa Centrului de Excelență în Industria Ușoară Natalia Cebotari, care a fost primul manager al instituției la Firma de Exercițiu.

« 1 из 2 »