Firma de exercițiu

      La data de 15 martie firma de Exercițiu a CEIU au participat la o intrunire cu reprezentanti ai Agenției pentru Drepturile Consumatorului.

       Tot la data de 15 martie un alt grup de elevi ai unui liceu au avut in față Directorul adjunct al Firmei de Exercitiu BrandFit SRL,  Donciu Maria, eleva gr 311din CEIU care le_a vorbit despre experiența trăită în cadrul Firmei de Exercitiu.Activitatea s_a petrecut in incinta Băncii Naționale a Moldovei.

Coordonator: Vleju Ana

        S-au dat start activităților educației financiare, care sunt organizate inclusiv şi la Banca Națională. Astăzi, elevii CEIU, împreună cu pofesorul de discipline economice dna Vleju Ana au mers cu o prezentare a Firmei de Exercițiu pentru elevii altor liceie , după care au avut parte de o excursie în muzeul BNM.

Centrul de Excelență în Industria Ușoară la Târgul Național al Firmelor de Excercițiu, ediția X-a

    La data de 30.11.2017 CEIU a particiat cu două firme de exercițiu ”BrandFit ” și ”SILIP” la cea de-a X-a ediție  al Târgului Național al Fimelor de Exercițiu, coordonator Vleju Ana.

    Elevii au rămas foarte mulțumiți de participare, unde au acumulat noi experiențe, au efectuat tranzacții cu peste 50 de firme din Republica Moldova și 2 firme din România.

Catalogul Firmei de Exercițiu ”BrandFit”

Pliante ”BrandFit”

Înregistrarea Firmei ”SILIP”

Promoție de Crăciun